Image default

Topp 5 Fotbad

Å finne det beste produktet i denne kategorien er ingen enkel oppgave, derfor har teamet til Barebeste gjort individuelle produkttester og forskning slik at vi kan hjelpe deg med å gjøre de riktige valgene. Om du kjøper noe gjennom en av linkene fra vårt innhold kan vi tjene en liten kommisjon som hjelper med å støtte vårt arbeid.

Hvorfor gå på spa når man kan få en lignende opplevelse på stua? Et fotbad er utrolig avslappende for kropp og sjel, det kan være akkurat det du trenger etter en vanskelig dag på jobben. Mange fotbad er utstyrt med kuler som lager press på ømme punkter i føttene, det vil føles helt sensasjonelt og du vil nesten ikke tro at en maskin kan være så effektiv. Det som kanskje er det aller beste med fotbad er at det kan gi gode helseeffekter. Det er mange såre føtter som burde ha tatt turen til et fotbad for å få slappet av og å få lindret smerter. Et fotbad vil redusere stressnivået i kroppen din, lindre smerter og få føttene dine i perfekt orden. Om du sliter med hovne føtter eller dårlig blodsirkulasjon i føttene kan et fotbad gjøre vidunderlige ting for deg.

Et ioniserende fotbad kan gi kroppen en detox som kan fjerne skadelige stoffer i kroppen. Dette er en populær metode som ofte blir brukt både i profesjonelle spa og i produkter til hjemmebruk. Mange bruker spesielle typer salt i fotbadet for å gi den en detox-effekt, mens andre bruker oljer for at det skal lukte godt og gi deg en lignende følelse som du får på et spa. Sett av litt tid på kveldene og slapp helt av med et fotbad, det er noe de aller fleste trenger, uansett om de har såre føtter eller ikke.

Fotbad hjemme vil nok ikke gi akkurat samme opplevelse som et spa, men kan allikevel være effektivt. Man kan selv endre atmosfæren i stua med stearinlys, god duft, og mye annet for å gjøre opplevelsen enda bedre. Dessuten vil man ha muligheten til å bruke fotbad ofte når den blir tilgjengelig hele tiden.

Kvaliteten på ulike fotbad kan variere, billige produkter vil ha få funksjoner, kan gå i stykker fort og mange sliter med å produsere varme. For å hindre all irritasjonen som det kan medføre vil det være anbefalt å kjøpe et godt produkt som gir deg en bedre opplevelse. For å finne ut hvilken modell som gjør susen, kan det være lurt å se på en fotbad test. Se etter hvilke fotbad som har flest funksjoner og som er gode å bruke.

Noen ganger må man også tenke på andre enn seg selv. Barn liker også å slappe av og kan fort bli misunnelige om du kjøper et fotbad bare til deg selv. Et fotbad barn vil gjøre barna rolige og rene, disse produktene vil se ganske barnslige ut og er designet akkurat for barn. De vil ikke ha like mange funksjoner som de beste fotbadene til voksne, men de vil uansett la barna få slappet av.

Massasjekuler, vannfall og varmt vann

fotbad testEt fotbad kan ha mange funksjoner og effekter som vil gjøre opplevelsen enda bedre, men det kommer an på hvilken modell du har kjøpt. Det er vanlig å ha kuler som jobber med ømme punkter i føttene dine, det vil gi deg en god følelse og kan lindre smerter og stressnivået i kroppen. Skal du ha et fotbad vil det være naturlig å ha føttene i godt og varmt vann, men mange dårlige modeller er ikke særlig gode til å varme opp vannet for deg, da må man istedenfor hente varmt vann selv, noe som kan føre til stor irritasjon. Sørg for å kjøpe et produkt med god nok kvalitet, gode fotbad vil varme opp vannet helt uten problemer.

Om du er ute etter en eksotisk opplevelse, kan du kjøpe et fotbad med vannfall. De vil se ut som fosser som kommer ut av sidene på fotbadet og gir deg en ekstremt behagelig opplevelse. Det har blitt veldig populært med ioniserende fotbad i det siste, det sies at de gir kroppen en full detox ved å trekke ut skadelige stoffer fra kroppen din. Det er noe skepsis i om det egentlig fungerer, flere studier har antydet at det ikke er noen effekt i det, men ettersom det er helt trygt, er det ingen fare i å prøve å se om det fungerer. Mange liker heller å legge olje i fotbadet for å gi en god duft og skape en stemning som kan minne om et ordentlig spa.

Er du ute etter en god massasje, bør du kjøpe et fotbad med kuler. Kulene på gode fotbad vil stimulere ømme punkter i føttene og gi deg en veldig behagelig opplevelse. Disse vil også være ideelle for å lindre smerter i føttene. Noen fotbad med kuler vil gi en shiatsu-massasje, som er en type massasje som stammer fra oldtidens Japan og har nylig blitt mekanisert i forskjellige produkter.

Det kan altså være mange funksjoner i et fotbad, men mange modeller vil ikke gi like godt resultat selv om de påstår å ha ulike funksjoner. Derfor kan det være lurt å se hva andre har ment om produktet før du kjøper det. Blant annet er det ikke alle modellene som har et utløp til vannet, og noen modeller sliter med å varme opp vannet ordentlig slik at du må varme opp vannet selv. Se etter en fotbad test for å finne de beste modellene på markedet.

Fotbad for barn er ofte veldig enkle produkter uten mange funksjoner. Men barn har heller ikke like mye behov for slike funksjoner. Barnefotbad ser ofte ut som leketøy, men fungerer fortsatt som fotbad. Deres føtter vil ikke være like mye utsatt for press som voksne føtter, og da er det ikke så stort behov for avanserte funksjoner. Om man kjøper et fotbad til barn kan det gi insentiv til å vaske føttene oftere, de vil også klare å slappe av med et fotbad slik voksne gjør.

Velg riktig størrelse og design

For å få en skikkelig spaopplevelse må man nesten ha et skikkelig fotbad. En billig plastikkmodell vil kanskje ikke gjøre susen, for å få en beroligende massasje vil det kanskje være best med et estetisk produkt. Dårlige modeller ser ut som enkle leketøy som går i stykker med en gang, mens de beste fotbadene kan se ut som en oase for føttene. Kanskje vil du ha en beholder for oljer eller en ekstra fin LCD-skjerm? Fotbad kan variere i design, kanskje må du lete litt for å finne en modell som du synes er ekstra fin og praktisk.

Noen ganger kan det også lønne seg å kjøpe et fotbad som ser ut som et leketøy. Det finnes flere fotbad til barn som er spesialdesignet for små føtter. Disse modellene vil være ganske barnslige og både se ut og fungere litt som et leketøy. Men de vil også fungere som et ordentlig fotbad, så det kan være lurt å investere i om du vil at barna skal få vasket føttene skikkelig og få slappet av.

Størrelsen på fotbad vil være ganske like uansett hvilken modell du har, men noen er litt større enn andre. Det kan være godt med litt ekstra høyde for å få varmt vann som dekker større deler av føttene. De fleste vil ha like stor lengde og bredde som en badevekt, bare at de har vegger rundt for at det skal bli plass til vann. Noen modeller vil ha bedre display enn andre og flere funksjoner å stille inn. En flott LCD-skjerm ser ikke så dumt ut på et fotbad. Har du ekstra store føtter, bør du se etter fotbad som har ekstra stor størrelse. Mange produkter vil gi informasjon om hvilken størrelse de er i forhold til skostørrelse.

Mens noen produkter ser ut som plastikkleketøy og ikke er så pene å se på, har noen produsenter tatt tak i det problemet og laget fotbad som ser ut som fine, estetiske bad for føttene. Du vil finne modeller som er mer minimalistiske og gjemmer bort alt det elektriske som ikke ser så pent ut uten at det kommer til skade for funksjonene og massasjen til føttene.

Priser og garanti på fotbad

Når det kommer til fotbad pris trenger man ikke å bruke så altfor mye penger for å finne god kvalitet. Man kan finne flere gode fotbad til under 1000,- kroner. Er du ute etter billige modeller bør du ikke forvente så altfor mye, men du vil finne fotbad til et par hundre kroner om du skulle ønske det. Det kommer litt an på hva du synes at du har råd til og om du er ute etter de beste fotbadene på markedet. Men fotbad vil variere i både priser og kvalitet, så det kan være lurt å undersøke det litt nøyere.

Det er mange funksjoner som er mulig å ha i et fotbad, men det er ikke alle som har så mange funksjoner, eller som er like behagelige å bruke eller ser like bra ut. Det har blitt laget flere billige modeller for å gi folk muligheten til å kjøpe et fotbad for en billig penge, men det vil ofte gå på bekostning av god kvalitet. Et virkelig godt fotbad vil gjøre massasjen mer komplett og komfortabel, den vil være bedre til å varme vann og har flere funksjoner som du kan stille inn.

Du kan få kjøpt et budsjettfotbad til et par hundre kroner om du er interessert i å prøve det. Men vil du ha en skikkelig opplevelse må du opp i over tusen kroner. Gode fotbad gir deg en motorisert shiatsu-massasje i et boblebad, vannfall, og mye annet. Om du er ute etter en skikkelig god massasje bør du investere mer enn et par hundrelapper. Et billig fotbad vil uansett være interessant for noen, enten de føler at de ikke har råd til noe bedre, eller om de er litt skeptiske og vil kjøpe seg et fotbad for å prøve seg litt frem. De som ikke har tenkt å ta fotbadet så seriøst og vil bare bruke det en gang i blant trenger heller ikke å bruke så mye penger på det, derfor vil det fortsatt komme til å bli et marked for billige fotbad.

Om du bruker mye penger på et fotbad, kan det være lurt å ta vare på kvitteringen og sørge for at du får en god garanti. Mange produkter til personlig pleie vil ha en garanti på rundt 1 år. Andre har garanti på 2-3 år. Det kan komme litt an på både produkt og leverandør. Mange opererer med åpent kjøp, slik at du kan levere det tilbake etter 30 eller 60 dager om du ikke er fornøyd. Skal du bruke produktet over lang tid, kan det være greit å ha en garanti i tilfelle noe uforutsett skulle skje med den.

Bedre helsen din med et fotbad

Produkter til helse og velvære blir stadig mer populært, før i tiden måtte man sette av en hel helg for å dra på spa, men i dag er det mulig å få en lignende opplevelse hjemme i stua. Et fotbad vil kanskje ikke gi helt den samme opplevelse, men man får ihvertfall muligheten til å benytte den ofte. Det er mange som sliter med stress i hverdagen, og det kan være lurt å senke stressnivået i kroppen ganske jevnlig. Stress er et stort problem som kan føre til alvorlige sykdommer, så det kan være veldig helbredende å slappe av med et fotbad.

I tillegg til å senke stressnivået i kroppen din, vil et fotbad også lindre smerter i føttene. Vi bruker føttene hele tiden når vi går, og ofte kan de bli utsatt for mye. Om du trener mye kan det også føre til ekstra belastning for føttene. Fotbad kan lindre smerter etter skader og kan også bedre blodsirkulasjonen din. Om du sliter med skade kan det være et forsøk med et fotbad.

Fotbad med detox har vært en snakkis i det siste, og det diskuteres om hvorvidt det har noen effekt. Det sies at en detox vil trekke ut skadelige stoffer fra kroppen din om du bruker fotsalt i fotbadet ditt. Mange sier at det har hjulpet dem mye, mens andre mener at forskningen har talt.

Om du virkelig er ute etter en god effekt av et fotbad, kan det lønne seg å kjøpe en som har god kvalitet. Et fotbad best i test vil ha mange gode funksjoner som får deg helt avslappet og som vil lindre smerter i føttene. For god helseeffekt bør du ta fotbadet lit seriøst og bør bruke det et par ganger i uken når du føler behovet. Men husk å kjøp et fotbad som vil vare en stund, ellers kommer du til å måtte kjøpe et nytt etter kort tid. Ta ekstra vare på fotbadet ditt om du har investert en del penger på det, så vil du få gode opplevelser i din overskuelige fremtid.

Det er altfor mange mennesker som opplever for mye stress i hverdagen i det moderne Norge. I verste fall kan det føre til at du blir alvorlig syk, men det finnes mange måter å redusere stress på. Et fotbad vil være en av de gode løsningene, det vil gjøre deg veldig avslappet. Har du et fotbad i hjemmet kan du stresse ned flere ganger i uken, det vil man alltids finne tid til.

Kjøp et godt fotbad, men ikke forvent en spa-opplevelse

fotbad hjemmeFotbad er flotte produkter som gir gode helsegevinster, men om du tror det har like god effekt som et godt spa blir du kanskje litt skuffet. Fotbadet kan være stimulerende og deilig til føttene, men man skal nok ikke forvente helt den samme luksusen som man får til profesjonelle. Men om man har tenkt å kjøpe et fotbad kan det være flere ting å tenke på, det er faktisk slik at noen modeller er bedre enn andre. Du kan først og fremst tenke på hvilke funksjoner du er ute etter, som god varmefunksjon, vannfall, shiatsu-massasje, osv.

Har du tenkt å kjøpe et budsjettfotbad bør du ikke forvente så altfor mye. Men det skader heller ikke å prøve det ut for å se hvordan det er. For et skikkelig fotbad må du kanskje ut med rundt tusen kroner, da vil du få rikelig med gode funksjoner og god kvalitet. Om du er opptatt av design, vil du finne ut at det er det mange som ikke ser veldig bra ut, men det finnes noen perler som skiller seg i mengden.

Selv om mange fotbad ikke vil gi akkurat den effekten man får på et spa, vil det uansett være nok for mange. Men sørg for at du kjøper en modell med gode funksjoner som lar deg få slappet helt av. Gode fotbad vil lindre smerter i føttene dine og bedre blodsirkulasjonen din, men det er ikke alle som er like gode. Se etter en fotbad test for å finne god inspirasjon før du foretar et kjøp. Det er ganske smart å undersøke litt nærmere før man bruker penger på noe man kanskje har tenkt å bruke en god stund.

Tenk på omgivelsene

Har du endelig fått fotbadet ditt i stua er det bare å forberede seg på å slappe av, enten med bind for øynene, med musikk, eller så kan du se på film imens du koser deg. Husk å still inn riktig temperatur, du kan være ekstra godt forberedt ved å ta med deg en bøtte med varmt vann om fotbadet ditt ikke er særlig god på å varme opp vannet selv. Om du skal prøve deg på en detox kan du fylle oppi fotsalt, ellers kan du prøver å tilsette litt olje for å skape en god duft.

Det gjelder å skape behagelige omgivelser rundt deg før du setter deg ned for å få et fotbad om du vil ha noe som ligner på en spa-opplevelse. Noe av det beste med fotbad er nemlig at det kan redusere stress, men det er også andre ting enn bare fotbadet som kan sørge for at du blir ekstra avslappet. Prøv å skru av alle lysene og finn frem stearinlys og la stressnivået i kroppen synke mens fotbadet masserer føttene dine.

Etter å ha tenkt litt ekstra på hvordan du skal ordne omgivelsene i rommet ditt, bør du også tenke på å kjøpe et fotbad som gir god effekt. Et fotbad med massasjekuler vil være veldig behagelig for føttene og vil la deg få slappe helt av. Finn en fotbad massasje test for å sikre deg et godt kjøp. La føttene dine få den massasjen de fortjener med et flott fotbad.

En fotbad maskin kan gi mye glede i hverdagen og skape beroligende stunder i dager som ellers kan være veldig hektiske. Fotbad kan brukes av alle, uansett situasjon. Det finnes knapt mennesker i dag som ikke stresser for mye, da kan det være lurt med litt avspenning. Sliter du med skade, kan fotbadet være til hjelp. Den kan lindre smerter og få deg til å føle deg som ny etter noen massasjer. Man må selvfølgelig oppsøke lege først, men et fotbad kan være en del av behandlingen til de som ønsker det.

Alt i alt må man selv finne ut hvilket fotbad som passer til din størrelse og prisklasse. Det kan være fornuftig å bruke litt tid på å se over forskjellige modeller for å sammenligne dem, da vil man etter hvert finne en modell man får lyst på. Om du er opptatt av veldig god design må du kanskje lete ekstra lenge, men de finnes der ute om du leter godt nok.

Sett av noen kvelder i uken og planlegg nøye både hva du skal gjøre med omgivelsene og om det ikke vil dukke opp noe annet mens du slapper av. Forstyrrelser vil ødelegge den gode og avslappende opplevelsen, men man klarer alltids å finne noen kvelder i uken om man virkelig prøver. Et fotbad kan gi deg ekstra overskudd ettersom man endelig får slappet litt av, dessuten føles det rensende både for kropp og sjel. Det er både et hygienisk produkt og et produkt som gir deg en god følelse, så det er vanskelig å finne svakheter med det. Men fotbad vil ikke være like perfekt som et ordentlig spa, men man behøver ikke å unngå å dra på spa selv om man har et fotbad, begge deler er mulig.