Prosessene og verdiene vi følger

Det tar ganske lang tid å søke etter de beste produktene, vurdere hvert av dem presist og deretter velge de beste. Vi sørger også for å finne alle detaljene, som også er en tidkrevende prosess.

Vi starter med å la en av våre eksperter på det aktuelle feltet, velge et emne å skrive om.

Etter at emnet er valgt, er det neste trinnet å grave dypt i markedet for å finne det aller beste det har å tilby! Vanligvis ser vi etter rundt 10 produkter som definitivt er verdt forbrukernes penger.

Dette er imidlertid bare toppen av isfjellet. Etter dette graver vi enda dypere!

Vi vurderer hvert enkelt produkt for seg. Dette er hva vi tar hensyn til når vi bygger opp vår kunnskaps- og kompetansebase:

 • Informasjonen angitt av produsenten selv;
 • Mener de største forhandlerne at produktet er verdig å selge? (hvis ikke, er det vanligvis en god grunn, så det er best å ikke overse dette trinnet);
 • Anmeldelser fra bekreftede kjøpere (noe vi tar veldig alvorlig);
 • Hva bloggene og forumene sier (spammere er som regel ikke velkomne her, så tilbakemeldingene dine er ærlig);
 • Hva andre eksperter sier om produktet;
 • Omtaler og tester på YouTube som viser produktets funksjonalitet, kvalitet og pålitelighet.

Vi bruker vår tid slik at du ikke trenger å gjøre det! Vi gjør vårt beste for å være så grundige som mulig for å sikre at du bare trenger ett sted for å få all nødvendig informasjon.

Lurer du fortsatt på hvorfor du bør stole på oss?

Det er helt i orden, det er et veldig godt spørsmål!

Vi har holdt på med dette i tre år allerede. Og, selv om det ikke virker så mye i forhold til hvor lenge internett har eksistert, har det vært nok til å få en betydelig mengde lesere, hvorav mange kommer tilbake regelmessig. I øyeblikket har vi rundt 50 000 sidevisninger hver måned. Og vi er takknemlige for hver eneste av dem! Når det er sagt, har vi selvfølgelig ingen planer om å stoppe der, og vi vil gjerne jobbe hardt for å vinne tilliten til enda flere lesere ved å tilby samme kvalitet og dybde på undersøkelsene som før.

Vi mener bestemt at det er en overmetning i markedet når det gjelder vurderingssider, hvor mange er av en så annenrangs kvalitet at de på ingen måte hjelper leserne til å forstå hvilket produkt som vil passe deres behov og kvalitetsforventninger.

Det er derfor at vi lover deg at vi alltid vil:

 • Sørge for at våre anmeldelser og guider går i dybden, med enkle forklaringer for folk som ikke er vant til teknisk språk;
 • Skrive kun sannheten og hele sannheten om hvert produkt – det gode, det dårlige, det stygge;
 • Utføre undersøkelsene våre dypt og grundig, uten å glemme noen detaljer som kan ha betydning.

Vi ønsker bare å påminne deg at det ikke er oss som gjør de testene. Vi sjekker hvert produkt i flere uker, ved hjelp fra mange nettsteder som tester produkter veldig omhyggelig. Hvis du skal vite verdien på hvert produkt kan du sjekke ut noen av våre hjelpere. Vi har valgt ut de beste teststedene i både Skandinavia og verden, slik at vi kan beholde ektheten av våre kilder.

 • Råd & Rön – Dette nettstedet er en av de mest nyttige hjelpere, og deres eksperter vil vise fram de beste produkter i det skandinaviske markedet. Derfor har vi brukt deres hjelp med nesten alle produkter på vår liste. Deres arbeid omfatter forskjellige nisjer: fra husholdning- og babyprodukter til helse- og skjønnhetsprodukter.
 • Tænk.dk – Et nettsted hver person kan stole på! De danske eksperter bruker mye tid of innsats for å teste alle produker de kan, men de vil til slutt anbefale kun de beste av de beste. Det har være en stor hjelp til oss, og vi synes at de kan være det samme til alle forbrukere.
 • Which.co.uk – Kjent som Storbritannias beste testnetttsted, er dette nettsted et godt startpunkt hvis du ønsker å vite hvilke produkter er de beste i hvillken som helst nisje. De som tester produkter utfør sitt arbeid i et laboratorium og under overvåkning. De gjør en allsidig undersøkning av produker som har vært veldig hjelpsom for oss.
 • Test.de – Dette nettsted fra Tyskland behandler produkter for det hele europeiske markedet. Deres tester og prosesser er ganske nyttige. På grunn av det blir du sikker at du kan stole på deres anmeldelser.
 • AllesBeste.de – Et annet tysk nettsted som vi bruker for å bestemme hvilke produkter er de beste! De sammenligner samme produkter på forskjellige markeder, noe som kan være ekstremt hjelpsom for oss. Selv om det finnes forskjeller mellom markedet i Norden, og markedet i resten av Europa, er det stadig mulig å bruke disse forslag og anmeldelser for skandinaviske forbrukere.
 • Consumentenbond.nl – Det nederlandske nettsteedet er den største testnettsted i landet, og veldig hjelpsom hvis du skal finne ut hva du egentlig trenger. De spesialiserer i forskjellige nisjer, for eksempel babyproduker, helse- og skjønnhetsprodukter, og husholdningsprodukter. Der har vi funnet så mange nyttige råd!
 • The Wirecutter – Med et breddere innblikk i produkter og marketed er dette amerikanske nettsted en stor hjelp till oss. Deres tester, undersøkelser og forslag dekker nesten alle nisjer. De behandler babytilbehør, husholdningsproduker, elektronikk, osv.
 • ConsumerReports.org – Med tusenvis av produkter lagt hvert år og en grunndig sjekk av hvert produkt har dette nettstedet fått mye erfaring i testprosessen. Naturligvis har det påvirket oss til å ta hensyn til dem mens vi søker etter gode produkter. Du vil ikke gjøre feil hvis du sjekker dette nettsted ut for å få hjelp.
 • TechGearLab.com -Når vi begynner vår arbaid besøker vi først dette her nettstedet. Vi finner ikke bare god informasjon, men også inspirasjon for nye produkter. De er spesialisert i produkter knyttet til teknologi, så hvis det er noe du er interessert i skal du besøke dem med det samme.
 • America’s Test Kitchen – Dette amerikanske nettstedet er en drømmested for alle som trenger god produkter som brukes i kjøkkenet. Deres mange tester er som en liten veiledning for hva du skal ha i kjøkkenet ditt. Vi elsker deres arbeid, som er både seriøs og fengslende.
 • Choice.com.au – Det berømte australsk nettsted tylbyr produktanmeldeser du kan stole på. Deres undersøkelser er utført i et laboratorium, og selv om det gjør deres forslag legitime, er deres resultater også veldig interresante å lese. Vi sørger for å sjekke det ut hele tiden!